Elvihetem így is szervizbe és megcsinálják garanciába?
Figyelt kérdés
3hónapja vásároltam egy HP pavilion dv6-os számítógépet és egyik nap nem akart elindulni. Ismerősöm újratelepítette,de nem pont ugyanolyan operációs rendszert rakott rá, hanem a windows 7 egy változatát (nekem home premium volt, azt pontosan nem tudom ő milyen rakott rá) és még most nem működik kifogástalanul, mikor bekapcsolom 30percet kell várni,h el tudjak indítani egy programot, aztán rendbe jön,de zavar ez a nehézkes indulás...A kérdésem az lenne,h ha most elviszem szervizbe akkor megcsinálják garanciásan? mert garancia még van rá bőven,de más op-rendszer van már a gépen, nem olyan mint eredetileg...2010. nov. 11. 21:42
1/2 Jenci válasza:
Viheted nyugodtan.Nem az operációs rendszerre vonatkozik a garancia.A lényeg,hogy fizikailag ne nyúljatok bele.
2/2 anonim válasza:
Es azt mondja hogy lassan bootol be? Szerintem ez keves lesz hogy valamit is kezdjenek vele. Probalj ki egy linuxot is vagy meg valami Win varianst, mert szerintem ha hard resszel nincs gond nem fognak tenyleg semmit csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!