Az egész gépet küldjem vissza garanciába vagy csak a
VGA--t és tápot?
Figyelt kérdés
Neten vásároltam egy gépet (ipon.hu),ami az utóbbi pár hétben nem hajlandó bekapcsolni.Hosszas hibakeresés után arra jutottunk,hogy valamilyen áramellátási hiba az oka ,de nem tudom,hogy a tápban van a hiba,vagy az alaplapon,vga-n lévő kondenzátorokban.
(Azért gondoltam erre,mert 5-10 indítás után minden hibátlanul működik,miután a kondikba elég áram jut.Gyengébb vidkártyával egyébként hibátlanul működik a gép)
Szerintetek is fel kellene küldenem az egész gépet vagy elég csak a VGA-t + tápot?
2010. febr. 23. 16:48
1/8 anonim válasza:
Szerintem küld fel az egészet.. mert ha kiveszed a cuccokat akkor ugrik a garancia. Szerintem.
2010. febr. 23. 16:59
2/8 anonim válasza:
Mivel a leírás szerint komplett gépet vettél, így a garancia is arra vonatkozik, nem csak egyes alkatrészekre. Az egész gépet el kell küldened. Persze a monitor meg az egyéb kiegészítőket nem.
2010. febr. 23. 17:07
3/8 A kérdező kommentje:
gépet magam raktam össze,külön-külön vettem a cuccokat.
2010. febr. 23. 17:32
4/8 anonim válasza:
Ahogy az ipon.hu-t ismerem, lehet hogy búcsút mondhatsz az egésznek, mert a szótárukban nem szerepel a garancia szó.
2010. febr. 23. 17:50
5/8 anonim válasza:
Iponon van garifutár. Vedd fel velük a kapcsolatot majd valszeg kiküldenek érte futárt. Nekem semmi problémám nem volt velük eddig semmilyen téren.
2010. febr. 23. 19:27
6/8 anonim válasza:
Ha külön-külön vetted akkor csak a hibás alakatrészeket kell visszaküldeni, de ebben az esetben az, hogy mi romlott el még kérdéses, így szerintem, hogy ki tudják vizsgálni, a teljes gépet el kell küldeni. Szerintem a tápegység lesz a hibás. Az Ipon-tól már én is rendeltem, a kiszállítás mindig rendben történt, a garanciális ügyintézésről hallottam én is rosszat, de még nem kellett gariztatnom eddig semmit.
(17:07-es válaszadó)
2010. febr. 23. 19:43
7/8 A kérdező kommentje:
köszi!és szerintetek,ha az egész gépet küldenem kell,akkor mit szereljekk le róla,h ne sérüljön meg?VGA tuti,de szerintetek a proci+hűtő kibírja a szállítást?
2010. febr. 23. 20:05
8/8 anonim válasza:
Elméletileg mindem bírja a szállítást, még a videókártya is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!