Van egy próbaverziós programom, hogyan törölhetném úgy a gépemről hogy registriből is törlődjön amit oda tett?
Ha valami hülyeséget írtam nézzétek el nem értek ehhez.
Uninstalni meg,hogyan csak egyetlen axe ami az asztalon foglal helyet.
a vezérlőpultban a programok telepitése és törlésében keresd ki majd katt rá és és eltávolítás/módosítás vagy hasonló gomb.. arra menj rá és töröld le... (de előfordul hogy ott nincs akkor csak portable volt a program vagyis hordozható... aztán szedd le ezt... és telepitsd:
ha felment akkor futtasd le a tisztító majd a rendszerleíró részét is annyiszor amig talál felesleges fájolkat és hibákat...
A registiből akkor sem törölte mert aztán újratelepítettem a progit és megint azt írta ki,hogy lejárt a 30 nap.
Mit csináljak?Hogyan töröljem?
Ennek pont ez a lényege. Ezt elrejtik vagy a registryben vagy egy fájl valahol a file rendszerben vagy akárhol.
A lényeg, hogy két választásod van. Megveszed a terméket vagy ellopod. Illetve újratelepíted az op rendszert, bár ez azért az eula megsértése, hiszen ez csak egy biztonsági mechanizmus. A leírásban az szerepel, hogy 30 napig használhatod ingyen. (Ha kijátszod ha nem) Ez után viszont már illegális.
Értem.
És miképp lehet rájönni,hogy hova rejtették a registriben?
De a program portable verzió.
Nem mutassa a windows a programok törlése/telepítése menüpontban.És nincs is neki uninstall fájl-ja.
De mégis pakolt a registribe mert 30 napig működik csak tovább nem.Hogyan töröljem a registrit véglegesen úgy,hogy amikor majd elindítom megint 30 napig menjen a program?
Ne legyél értetlen kérlek.
Ez nem a telepítéskor bekerült cucc. Nehezen találja meg bármi is ha nem a "rendes" helyére került be, hanem valami "eldugott sarokba". És mint mondtam nem feltétlenül a registry-ben van az infó, hogy mikortól használod. Elrejthetett egy fájlt bárhol a rendszerben!
Vedd meg vagy tört meg. Ennyi. Amit itt csinálsz annak semmi értelme!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!