Operában hogyan lehet megnézni egy régi weboldalt?
Aktív álláskereső vagyok és ma írtak egy cégtől egy e-mailt, hogy menjek be állásinterjúra. Megnéztem volna, hogy pontosan milyen munka is lenne ez, mivel napjában 3-5 e-mailt küldök a cégeknek, így nem emlékszem rá, főleg, hogy január 26-án küldtem el (az álláshírdetések weboldal címét lementem), de már törölték a professionról és a Google "tárolt verzió" gombján sincs már benne.
Operát használok és azt hallottam, hogy a böngészők lementik a megnézett oldalak tartalmát. Meg lehet ezt valahol nézni vagy mér onnan is törlődhetett?
21L
Menü gomb / Előzmények -ben meg tudod nézni a látogatott weboldalakat. Viszont be lehet állítani a Beállításokban, hogy mennyi ideig tárolja őket. Operában alapértelmezettként azt hiszem két hét van beállítva. Ez nem biztos.
Ebből kifolyólag igen, lehet, hogy onnan is törlődött.
Ezzel csak azt lehet megnézni, hogy miket néztem. Ha rákattintok a mostani weboldalt akarja behozni, de az törölve van.
Olyanra gondoltam, hogy valahol le vannak-e töltve a megtekintett weboldalak és azt offline müdban meg tudom-e nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!