WINDOWS 7 kiadások kompatibilitása régi (10 éves) 32 bites programokkal?
az lenne az ismerősöm problémája, hogy nem megy gépén a Diablo II, pedig az enyémen működik, és mindkét gépen win7 van. nekem ultimate, neki meg valószínűleg home premium
az érdekelne, hogy ha ő is ultimate-re upgrade-elne, akkor előfordulhat, hogy működne az ő gépén is?
ui.: a Diablo II nem igazán terheli le a gépem, a hőmérséklet nem változik max beállításon sem (800x600, és a legjobb textúraminőség). ennek mondjuk az egyik oka lehet a maximális 25 fps
akkor mi lehet az eltérés?
nekem azt írja, hogy a programnak ismert kompatibilitási problémái vannak, és választhatok, hogy elindítom-e (elindítom és működik), neki meg azt, hogy nem kompatibilis
épp ez az, hogy én ezekhez hozzá nem nyúltam, azt azért csak észrevettem volna :)
jólismerem, XP-n néha szükségem volt rá win95-ös játékok futtatásához. én úgy gondoltam, hogy ha nálam ez nem baj, akkor másnál nem működne ez a módszer, hiszen mindkét gépen ugynabban az üzemmódban fut(na, ha futna) alapvetően
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!