Régi OUTLOOK EXPRESS HELP?
A helyzet az, hoyg ketten használunk ( 2pc hez) egy wifit. A másik fél LAN kapcsolódást használ. Mikor ő e-mailjeit szertné leellenőrizni, a régi (nem a 2010es) outlook express automatikussan telefonos csatlakozást kínál fel. Ha esetleg ignorálja, nem frissülnek a beérkezett levelek --> nincs kapcsolat, pedig a kapcsolat él, hiszen pl a böngészé megy. Tehát az outlook express csak telefonos kapcsolódást fogad el. Mivel neki szüksége van e-mail fiókja (egyébként t-online) leellenőrzéséhez, ezért megoldásként azt tudja tenni, hogy a wifi routerből az adsl kábeltbátdugja közvetlenül a gépébe (wan), majd csatlakozik a t-online-ra. Nyilvánvaló, hoyg nagyon kellemetlen naponta átdugdosni a kábelt, és nem is tesz jót annak, illetve én sem tudom használni az internetet. Az én gépemen még wifin is megy a levélellenőrzés, én outlook express2010et használok (ms office). Ő ragaszkodik a régi programhoz.
AZT KÉRDEZNÉM, HOGY LEHET MEGOLDANI, HOGY AZ OUTLOOK EXPRESS NE CSAK TELEFONOS KAPCSOLATRÓL FUSSON??
Én nem kínlódnék az elavult outlookkal egyáltalán.
Állj át gmailre.
POP3-on keresztül szeded le a leveleidet.
Az e-mail címed nevében tudsz válaszolni.
7 GB áll rendelkezésedre a leveleid adatveszteségmentes tárolására.
Bárhonnan tudod olvasni a leveleid, ahol van internet és böngésző. Én a FireFoxot ajánlom.
Elsőnek: az outlook nem elavult, de nem is arról volt szó, hanem outlook expresszről. Két külön dolog. Ja, és nem keverj összes egy webes mailfelületet (gmail) egy telepített e-mail kezelő programmal, mert szintén két külön dolog.
Kérdezőnek:
Outlook expressz-ben: Eszközök menü -> beállítások -> kapcsolat fül. Itt először is ne legyen kipipálva a "kérdés kapcsolatok váltása előtt" szöveg. Utána kicsit lentebb "módosítás" gomb, új menübe jutsz. Itt a felső ablakban (telefonos és virtuális magánhálózati beállítások) semmi ne legyen, ha van valami, töröld ki. Utána "helyi hálózati beállítások" gomb, feljön a helyi hálózat (lan) beállítás felület. Itt csak egyetlen dolog legyen kijelölve, a "beállítások automatikus észlelése", minden más jelölés nélkül, üresen.
Mindent elfogadtatni (OK, alkalmaz, stb), gépet újraindítani, kipróbálni.
Első: 1. Nem hajlandó átállni 2. Semmi köze nincs hozzá h gmail -e. Az volt a kérdés h "AZT KÉRDEZNÉM, HOGY LEHET MEGOLDANI, HOGY AZ OUTLOOK EXPRESS NE CSAK TELEFONOS KAPCSOLATRÓL FUSSON??" .
Második : Köszönöm, meg fogom próbálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!