Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit tegyek? Lefagy néha a...

Mit tegyek? Lefagy néha a gépem. (netezés közben)

Figyelt kérdés
Egy Acer laptopom van, néha olyat játszik, hogy lefagy netezés közben, de hangulat függő. Régen úgy 1,5-2 éve volt telepítve. Lehet hogy egy újra telepítés megoldaná a gondot? Köszi előre is.

2012. márc. 2. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Sztem próbáld meg mert elég régóta volt telepítés, de ne crackelt winyót rakj mert az is állandóan lefagy.
2012. márc. 2. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Volt frissítve, rendszeresen a Windows?

Ha volt, szerintem akkor is újra kéne telepíteni ennyi idő után.

2012. márc. 2. 21:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy crackelt? Nem vagyok annyira otthon ebben :)
2012. márc. 2. 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Hogy eredeti licensz kulcsal aktiválod a windowst és nem hamissal, mert olyankor problémák adódhatnak.Bár a hamis kód ingyenes de illegális és nem mindig működik jól a rendszer.
2012. márc. 2. 23:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Jah értem :D abból nincs gond :D mondott ismerősöm olyat hogy lehet hogy túl "töredezett" a vincseszter és azért csinálja. Igaz lehet?
2012. márc. 3. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod töredezettmentesíteni, de ne csináld sokszor mert az már árt a gépnek.
2012. márc. 3. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!