Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » NEtezés közben kék halál?...

NEtezés közben kék halál? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Éppen,h csak bevillant aztán újraindult. Minden működik. Akkor meg miért volt? A másik meg az,h ez lehet vírus? Mert nem rég a másik gép ugyan így járt,csak azon nincs net azóta. Ezt a kérdést én tettem fel még a másik géppel kapcs.:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

Fogok szerelőt hívni. De addig is. Ez nagy probléma? Mit tudok vele csinálni? (Am arra gyanakszom,h a pendriveom vírusos,mert mind a két laptopnál használtam. Amelyikről az előző kérdést tettem fel az Windows 7,ez,amiről most írok Vista.)

2011. dec. 16. 22:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés az info, de egy viruskeresö azért nem ártana, arra nem gondoltál még ?
2011. dec. 16. 22:40
 2/3 A kérdező kommentje:
De. A másik gépen vírusírtóztam,találtam egy vírusos fájlt,kitöröltem,de a hiba azóta is fennáll. Itt meg most keresem a vírust.
2011. dec. 16. 22:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Levírusírtóztam ezt is. Itt nem talált semmit.
2011. dec. 16. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!