Kék halál de miért? :S (Bővebben lent)
Az a problémám hogy csomószor bejön a kék halál miközben gépezek. Néha akkor is amikor szinte semmit se csinálok de amikor rendszerminősítést akarok csinálok akkor mindig, játék közben meg sosem.Apropó rendszerminősítés.. a Videokártya: Windows Aero asztali teljesítménye 1,0 a játékra szolgáló videókártya pedig 7,0. Néha olyat is csinál hogy befagy a kép és kikapcsol 1 pillanatra a monitor, de általában ezután jön a kék halál.
Amikor kék halál után újraindul a gép ezt dobja ki:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: 119
BCP1: 00000001
BCP2: 3F7012E0
BCP3: 00000140
BCP4: 0000013F
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\112511-14601-01.dmp
C:\Users\toxic\AppData\Local\Temp\WER-48984-0.sysdata.xml
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
Gép, stb:
Op.: Win7 Ultimate 32bit
Proci: AMD Athlon II X4 645 3.10 GHz
GPU: Sapphire Radeon HD 5670 DDR5 1 GB PCIe
RAM: nem tudom milyen márka de 4GB (igen tudom 64bit-es windows kéne 4gigához..)
Elég sok dolog miatt lehet, ki kell zárni őket sorban.
Legelső lépés legyen az, hogy az összes driveredet újratelepíted/frissíted (főleg videokártyáét), gyártó honlapjáról, a legfrissebbel. Ha a probléma továbbra is fennáll, kell csinálni egy memória tesztet(minimum 4 óráig futni hagyni), és egy merevlemez felületolvasási tesztet.
Ha ezeknél se talál hibát, akkor windows újratelepítés. Ha a probléma továbbra se szűnik meg, akkor valószínűleg alaplap probléma van, tehát szervizbe kéne vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!