Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kék halál jelenik meg reinstal...

Kék halál jelenik meg reinstall után is. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Kék halál jött elő. Nem tudom, hogy abból van e több varáció, nekem a legutolsó sor szövege a "Dumping Phisical Memory" ennyit volt időm leolvasni. Na most ujra lett telepitve a windows, teljes particio formázást végeztem és ujra előjön. Mi lehet az oka? mit kell tenni?
2011. szept. 13. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
hardverhiba valószínűleg.
2011. szept. 13. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Teszteld le, melyik hardver okozza?

[link]

2011. szept. 13. 23:00
 3/6 Gugu Gabor ***** válasza:

Had kérdezzek már én is

egyáltalán milyen gép Laptop asztali PC?

milyen oprendeszer?

2011. szept. 13. 23:31
 4/6 A kérdező kommentje:
asztali pc: MSI P45 neo alaplap, Intel Pentium Core 2 Duo E7400 proci, Gigabit GeForce 9400 Video card 1 Gb video RAM, Western Digital 500 GB HDD Win7 32bites fut rajta
2011. szept. 14. 00:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves második. Elolvastam az oldalat amit linkeltél. Az alapján kikapcsoltam az automatikus újraindulást. Akkor ha jol értem most várjak a következő blooscreenig, aztán ott jegyezzem föl az adatokat (STOP kód stb...) és aztán keresgethetek a neten hogy mi is a ludas. Ha jól értelmeztem... köszönöm
2011. szept. 14. 00:57
 6/6 A kérdező kommentje:
jaj de késő van már és jaj de fáradt vagyok... nézéttek el a helzesírási hibáimat, kérlek titeket. pl Bluescreen és a többi amit látok :)
2011. szept. 14. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!