Netezés közben bejött egy olyan ablak ami a lent leírt szöveget tartalmazza. Mit jelent ez?
Figyelt kérdés
szöveg:Windows Secure Kit 2011 has found critical process activity on your PC and will perform fast scan of system files2012. febr. 19. 13:45
1/12 anonim válasza:
Angolul magyar OS alatt?
Ha magyar az op. rendszered, nem szabadna angolul írnia neked, szóval vírusnak tippelném, esetleg reklámrobotnak.
G.
2/12 A kérdező kommentje:
magyar az oprendszer de a net az most angol
2012. febr. 19. 13:58
3/12 anonim válasza:
Vajon hány bejelentés után bannolnak a francba az oldalról, kedves 20%-os barátom?
G.
4/12 anonim válasza:
5/12 A kérdező kommentje:
ez a 20százalékos barát ez ki :)?
2012. febr. 19. 14:23
6/12 A kérdező kommentje:
és akkor ez szerinted vírus?ha igen mit kell tenni ellene?
2012. febr. 19. 14:29
7/12 anonim válasza:
Nem tudom, most kezdett el nekem pampogni... Jó szórakozás lehet.
Az eltávolításról a linken olvashatsz.
G.
8/12 A kérdező kommentje:
ja hogy akkor ez nem nekem szólt?
oké de amúgy semmi baj nem volt csak bejött ez az ablak és le okéztam és utána nem történt semmi szal nem tudom hogy mit csináljak vagyis hogy pl mennyire veszélyes ez? lessz még vmi ebből vagy már többet be sem jön?
2012. febr. 19. 14:37
9/12 anonim válasza:
Ha nem zaklat, a gép nem lassul, nem tűnnek el a fájljaid, nem kerülnek fel a pucér képeid a netre [:)] akkor nincs gond. Lehet, hogy csak egy felugró ablak volt.
G.
10/12 anonim válasza:
kedves kérdező! kiderült, hogy vírus-e? mert velem is ugyanez történt, és félek, hogy vírus lesz...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!