Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van program Youtube statisztik...

Van program Youtube statisztika növelésére?

Figyelt kérdés
Illetve van e valakinek, ha nincs, akkor valakinek van e ötlete, hogy hogy lehet elindulni és delphi, c, java, php közül programot írni rá, hogy megnyissa és lefuttassa videót akár több szálon is statisztika növeléshez?
2012. febr. 27. 08:56
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

A youtube ÁSZF (vagy talán FAQ) ismertetésében le van írva, hogy aki különböző módszerekkel meghamisítja a nézettségi adatokat (tudják mérni), annál automatikusan felfüggesztésre kerül a nézettség mérése.

Azaz amikor elkezded pörgetni a számlálót, az oldal látni fogja ezt, és letilt.

Úgyhogy kereshetsz módszereket, vagy próbálgathatsz is, csak nem mész vele semmire. Logikusan gondolkodva: ha lenne használható módszer, mindenhol milliós nézettségű videók lennének. Ha nem akarod becsapva érezni magad, te se akarj másokat, vagy a rendszert becsapni.

2012. febr. 27. 09:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Én pont hogy azt szeretnél elérni, hogy becsapva érezzem magamXD Lehet, hogy furán hangzik, de engem érdekel, hogy az a számláló hogyan kijátszható, és milyen metódussal mondja meg, hogy ki az aki pörgeti a számlálót. De végül is programnak is végig kéne néznie, nem igaz? Az embereknek pedig ha ez manipuláló, akkor magukra vessenek, hogy olyan tyúkeszük van, hogy azért !néznek végig! - mert ugye ahhoz végig is kell nézni, anélkül, hogy kilépne - valamit, mert nagy a nézettségi száma. Ráadásul nekem elképzelhetetlen, hogy ne lenne rá program, mert ha adott időközöket számol, amik megegyeznek, akkor random számgenerátorral ez a védelmi rendszer megkerülhető. Ha egy ip-ről érkezik sok nézés, még az is kerülhető, mert ip-t lehet frissíteni. Ha szervert néz, hogy honnan csatlakozik fel az a sok nézés, akkor pedig csak ritkítani kell a programnak megadott filmnézések időközeit, az automatizálás érdekében pedig fel lehet tenni szerverre a programot, ami ott magától megy világ végezetéig. Program nem fogja tudni megállapítani amúgy sem, hogy én ülök e gép előtt, hisz csak bináris számokat lát.
2012. febr. 28. 09:49
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

"Az érvénytelen megtekintések számlálásának elkerülése végett néha lelassítjuk vagy akár le is állítjuk a videók megtekintésének számlálóját, ha a megtekintések számának mesterséges növelésére irányuló kísérletet érzékelünk"

2012. febr. 28. 10:04
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, igen, ezt már hallottam. De én most rést keresek, hogy mikor nem érzékeli. És mint említettem ez nem tud különbséget tenni ember és gép között, főleg ha random időpontokban kapja a megnézéseket. Még ha jól is írták meg, akkor is ki lehet kerülni pont ezért. Nem úgy mint a Startlapot, ahol még az is kimaradt, hogy hanyadika 4 évente a szökőnap...(névnap modul)

Ha ti lennétek a youtube, és én megírnám a programot, akkor hogyan kapnátok el? - Teszem fel akkor így a kérdést, mert szerintem sehogy.

2012. febr. 29. 09:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Van! Lényegében ez egy hack program, saját maguk írják, fejlesztik, és ráállítják a hover linkre. Az meg felpörgeti az egészet. Doupe-check jelleggel megy, tehát mondjuk megnézik 1-en - azt átírja 100 megtekintésre.

Mindig is a gagyi emberek használták amúgy. Pl senki sem veheti komolyan, hogy pl a törpe antiszociális Mr Busta klippjeit is ilyen 3 millióan nézik.... Hát b+ az az ország 2/3-da..

2014. nov. 15. 13:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Hárommillióan vagy hárommilliószor nem ugyanaz. A fanok pörgetik a számlálót akik naponta tízszer is megnézik a videót.
2014. nov. 15. 13:34
 7/7 Becixxx ***** válasza:
Szopás, ba...ás, csöveshányás: erre lesz nézettség, pláne ha megspékeled olyan kulcsszavakkal, hogy "Justin Bieber", vagy "Mirájja Curry"... Nem kell aggódnod. De akkor ne próbáld pörgetni, mert , ha a szoptatós videódra más is ráakad, akkor azokét se fogja számolni... Azért érdekelne, hogy mi alapján blokkol a youtube: Biztos gondolják, hogy "Kis csóri patkány, eddig a kutya se nézte, akkor most hackel"... De ha valami menő feka, akkor hagyják, mert arra úgyis kíváncsi a nép. Tudják ezek a jiddisek, mitől döglik a hal...
2016. jan. 23. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!