Mi lehet a probléma?
ez elég durva problémának tűnik ahhoz, hogy te csinálj valamit rosszul. 2 dolog jutott eszembe:
- A Windows rögtön be is zárja a lefutott programot, és csak egy konzol-villanást látunk. Használsz system("pause"), vagy getch() parancsot a végén?
- Van lehetőség csak fordításra. Jó ikont nyomtál le/ gyorsgombot használtál??
igen azt is írtam hogy getch();
a sulinkban a gépen működnek a programok, nem tudom nálam miért nem.
és jó gombot nyomtam... van olyan, hogy futtatás és olyan is , hogy fordítás és futtatás. mindkettővel próbáltam de nem működik :(
Érdekes.
Én kényszerből használtam a Dev-C++ IDE-t, de mióta rájöttem, hogy telelepíti magával a MinGW-t is, illetve hogy azt külön is könnyedén feltelepthetem, már cska Notepad++ -t és a gcc/g++ fordítót használom parancssorból.
Ha végképp nem megy
-szerezd be a Notepad++ -t, vagy kedvenc szintaxiskiemeléssel rendelkező szövegszerkesztőd (van Gedit is Winre, csak úgy tapasztaltam, elég lassú)
- A Dev-C++ mappáján belül valahol lesz egy \bin mappa, azt add hozzá a PATH-hoz
- Szerkeszd a forrást a szövegszerkesztővel, fordítás:
C:
>gcc forras.c
C++:
>g++ forras.c
Túl hamar küldtem el, szóval:
C++:
>g++ forras.cpp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!