Valaki tud olyan programot amivel jóval gyorsabban lehet másolni mint sima win-al, vagy totalc-el?
Tuti, hogy létezik ilyen, én a terracopit használom, de mikor készen van a másolás még gondolkozik vagy fél percet...
Egyébként gépem:
Dual 2,6 proci
4 giga ddr2 ram
És mégsem tudom kihasználni másolás közben.
Háttérben progik nem nagyon futnak. (csak ami kell)
Egyéb ötlet?
TeraCopy 2.3 Beta / 2.27. Érdemes mindig a legújabb verziót használni belőle - ennél jobbat egyébként szerintem keresve sem fogsz találni.
Esetleg a Total Commanderben érdemes megpróbálni a másolási beállításokat tuningolni picit: Beállítások / Általános beállítások / Másolás/Törlés
Az általános másolási módszer elől kiveszed a pipát, alul a "Kompatibilitis mód használata a következő meghajtóknál"-hoz pedig beírod a meghajtók betűjelét (egymás után, nem kell vessző és : sem) ahol használni szeretnéd ezt a másolási módszert. Többen is írták már, hogy ezzel a módszerrel megduplázódott a másolási sebességük HDD-ről HDD-re: [link]
18:41
Win7-em van, sata-s winyo megosztva.
Egyik partícióról a másikra történő másolásnál is lassúnak találom.
NTSF-es filerendszer.
Viszont, én a pendrivera (2.00) való másolás miatt vagyok kiakadva. Tudom, ez amúgy sem mehet túl gyorsan
Penyora másoláskor a sebesség kb: 5-6 mb/s
18:44
A totalc-vel megpróbálok babrálni, talán sikerrel járok!
------------------------------
Köszy a segítséget!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!