Fantasyargo kérdése:
Valamelyik u_torrent oldalon láttam valami, olyant, hohy átlehet állítani max speed download-ra. Így télleg gyorsabban tölt? És ennek van valami mellékhatása?
Figyelt kérdés
Levan írva,hogy mit kell csinálni,de angolul.
Nekem pedig magyar az u_torrent.
Torrent Client - Preferences - BiTorrent - Protocol Encryption - Forced
Bandwidth Allocation - High (Set download/upload limit - Unlimited)
-Annál a protocol encryptionnál akattam el.
2012. febr. 26. 07:34
1/5 anonim válasza:
:) látom kezdő vagy még,de sebaj...ugye amikor leteszed tálcára a bittorrentet,akkor látszik ott az óra mellett egy kis ikon...arra jobb klikk és ott látod h upload limit ->
meg h Download limit -> ...arra vidd rá az egeret és ott be lehet állítani,mennyi legyen a max speed.Nem kell itt ilyen bonyorultan mélyre menni...
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Igen van mellékhatása...nagy lassú lez a gép + tiszta vírus lesz
4/5 A kérdező kommentje:
Jófej vagy.Kössz a képet.
Sikerült.A gép picit lassab,de semmi gond nincs vele.
2012. febr. 26. 14:13
5/5 anonim válasza:
Kicsit későn,de nincs mit...ha kell valamit torrentel kapcsolatban segíteni akkor csak írj :D ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!