Egy gazdag ember tudna segíteni?
Öhm... Azt hittem komolyabb dologról van szó.
Én 6 évesen a búcsúba úgy mentem ki anyuval, h előre mondta h nincs pénzünk, mert drágák a dolgok. Pedig én is nagyon szerettem volna egy barbi babát,ami 7000nek a töredékébe került anno.
És csak nézegettem a játékokat, úgy sétáltuk végig a búcsút, végül egy zsákbamacskát kaptam. Kiskoromban én nem is álmodtam drága ajándékokról, játékokról. 18 vok, és egy kezemen meg tudom számolni, hányszor kaptam ilyen összegbe, v felett vmit.
Na mindegy, azért remélem majd sikerül a játék.
Tisztelt kérdező!
Megértem a helyzetét, de azért ne ezt a formulát válassza a gyermeke kivánságának teljesitésére.(Amikor én 12 éves voltam a szüleim akkor sem áltak jól anyagilag, de eszükbe sem jutott könyöradományhoz fordulni.Kaptam egy puszit jobbról, egyet meg balról, és le volt tudva a szülinap.Gyermekének boldog születésnapot kávánva bizom abban, amikor majd a szülőknek lesz annyi pénzük,hogy kaphat egy olyan ajándékot aminek jobban örül, mint az én jókivánságomnak.Addig pedig Ön mondja el kedves gyermekének,hyo most csak egy puszit kapsz jobbról, egyet meg balról.
jaj nehogy elhigyjétek már hogy egy szűlő ír ide.
egy fantáziadús gyerek írta ezt, hátha kiharcol magának egy töltést a wow-hoz.
JÓ VICC
Én is úgy éreztem, ahogyan az utolsó olvasó:) Egy hülye gyerek, akik wow-os accot akar...
Játsz tört szerón, a wow amúgy is sz@r
Kedves kérdező!
Ha annyira nem álltok jól anyagilag, a gyerek hogyhogy wowozik? Mert azért havonta 3-4 ezer forintot levonnak a bankkártyáról, plusz még a játék talán kijön 20 ezer forintból (a kiegészítőlemezekkel együtt). Ha ennyire nincs pénz, akkor nem kellett volna a gyereknek megvenni a wowot, és nem lenne belőle gond.
Egyetértek ,Nincs Pénz .
De WOW meg van Már bocs de azt hittem hogy Étel Nincs.
Mert ha Éheznétek azt megérteném de Egy hülye Videojárék.
De ha játék akkor is azt hitem hogy Valami Játék.
Nem wow-d..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!