Windows 7-re Comodo Tűzfal?
Őszintén szólva, ha van egy normális vírusírtód, Windows 7 alatt csak megnehezíti a dolgokat egy +tűzfal. Szerintem az átlagfelhasználónak bőven elég a Windows Tűzfal. Nekem is az van, +Avast! vírusírtó és régóta biztonságos a gép. Ha bármilyen biztonsági hiba volt, szinte kivétel nélkül az én felelőtlenségem okozta.
A Comodo egyébként nálam csak bugokat okozott, blokkolt dolgokat, nem működtek tőle egyes programok, stb.
Egyetértek, aki szerint felesleges win 7-re egy plusz tűzfal, nagyon jó a saját beépítettje is, a legmagasabb minősítéssel rendelkezik ez is.
Ha növelni akarod a biztonságot, használj korlátozott jogosultágú felhasználót a rendszergazda helyett, plusz kapcsolj ki néhány támadási felületet is. pl. Kiszolgáló szerviz stb. Így még vírusirtóra sem nagyon van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!