Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7-re Comodo Tűzfal?

Windows 7-re Comodo Tűzfal?

Figyelt kérdés
Annak idején XP-n használtam, de 2 nap múlva az összes bug kijött belőle, ami csak lehetett. Tiltotta a programokat, a netet, stb. Ezt Win7 alatt már nem csinálja? Érdemes felrakni? Főleg tapasztalatokat kérnék, olyanoktól akik régóta használják Win7 alatt. Köszönöm!
2012. febr. 16. 22:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha be tudod konfigurálni, akkor nem fog tiltani mindent.
2012. febr. 16. 22:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Minden be volt állítva, kb 2-3 napig olyan szépen is működött, mint az álom. Aztán rémálommá alakult. Ezért tettem fel ezt a kérdést.
2012. febr. 16. 22:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva, ha van egy normális vírusírtód, Windows 7 alatt csak megnehezíti a dolgokat egy +tűzfal. Szerintem az átlagfelhasználónak bőven elég a Windows Tűzfal. Nekem is az van, +Avast! vírusírtó és régóta biztonságos a gép. Ha bármilyen biztonsági hiba volt, szinte kivétel nélkül az én felelőtlenségem okozta.

A Comodo egyébként nálam csak bugokat okozott, blokkolt dolgokat, nem működtek tőle egyes programok, stb.

2012. febr. 16. 23:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Bár hozzáteszem, hogy router mögött vagyok. Ez azért dob a biztonságon. Igaz, a router tűzfala nincs bekapcsolva, de még így is +biztonság.
2012. febr. 16. 23:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek, aki szerint felesleges win 7-re egy plusz tűzfal, nagyon jó a saját beépítettje is, a legmagasabb minősítéssel rendelkezik ez is.

Ha növelni akarod a biztonságot, használj korlátozott jogosultágú felhasználót a rendszergazda helyett, plusz kapcsolj ki néhány támadási felületet is. pl. Kiszolgáló szerviz stb. Így még vírusirtóra sem nagyon van szükség.

2012. febr. 17. 09:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Marad a Win saját tűzfala. Mindenkinek ment a zöld kéz.
2012. febr. 17. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!