Szerintetek AVAST vírusirtó vagy COMODO?
Figyelt kérdés
melyik a legjobb, a kettő közül.2012. jan. 5. 07:56
2/13 A kérdező kommentje:
régen használtam AVG vírusirtót. nekem nem jött be. azért kérdeztem úgy hogy a kettő közül.azért köszi!
2012. jan. 5. 08:16
3/13 anonim válasza:
az avast nagyon megfogja a gépet,főleg indításkor az első kb. 5 percben-én ezért szedtem le....2 éve avg van mindkét gépen
4/13 A kérdező kommentje:
azért fogja meg az első 5 percben mert,frissít.nekem csak indításkor kb 20 mp-ig fogja meg.
2012. jan. 5. 08:57
5/13 anonim válasza:
Ha csak a vírusirtóra gondolsz akkor inkább avast.
A Comodo vírusirtót magában nem használnám, bár az sem rossz, de akkor már inkább a komplett Comodo Internet Security-t tenném fel, úgy sokkal jobb.
6/13 anonim válasza:
Egyik sem Eset Smart SEcurity 5 !!!!!
7/13 anonim válasza:
COMODO Internet Security.
Laptopon és rendes PC-n is használom.
Semmi extra nem kell mellé és nem fogja meg a gépet.
10/13 anonim válasza:
Lavasoft Ad-Aware szerintem.
Az avast egy *censored*. Egyszer felraktam kivácsiságból és 1 hónap alatt rakhattam újra a gépet teljes merevlmez formázással mert több mint 70 virus csúszott be az avast mellett.Az ESET online scannarrel tudtam meg.De mióta az AD-aware-t használok az online scanner is tisztának lássa a gépet.A COMODO se rossz de abból inkább a pro verziót ajánlom de persze az fizetős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!