Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szerintetek AVAST vírusirtó...

Szerintetek AVAST vírusirtó vagy COMODO?

Figyelt kérdés
melyik a legjobb, a kettő közül.
2012. jan. 5. 07:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem pc tools internet security-m van jó tűzfal meg inteligens vizsgálat is van benne én inkább az avastot ajánlom főleg a pro antivírust de az internet securityban is jó a tűzfal
2012. febr. 7. 19:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Az avast nem jó semminek, a COMODO még elmegy de a COMODO-nak a túzfala jobb.

Vírusírtónak ingyenest a Malwarebytes's Anti-Malware-t ajánlom.Fizetős ESET Smart Security 5(esetleg nod32) de lehet mindenféle pc magazinban legális kódokat kapni hozzá.Pl.Én a PC WORLD kódjait szoktam használni és nem veszem meg minden hónapban a magazint hanem letöltöm a netről a magazin lefényképezett(vagy beszkennelt) változatát.Itt van a jelenlegi(2012 feb):

[link]

A 110.oldalon vannak a kódok és kövesd a lépéseket.

2012. febr. 15. 21:32
 13/13 anonim ***** válasza:

COMODO, de egyben. Teljesen ingyenes, és mivel a tűzfal és az antivírus is egyben van, biztos nem fognak rinyálni egymás miatt.

Nálam elsősorban az ingyenesség a szempont, nemszeretem a crackelt cuccokat.

2012. márc. 15. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!