Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A COMODO Firewall 4 kompatibil...

A COMODO Firewall 4 kompatibilis a Windows XP Pro 32 bites verziójával?

Figyelt kérdés

[link]

Szóval a kérdésem az lenne, hogy kompatibilis-e a tűzfal az én gépemmel. Tudom, hogy ott van, hogy 32bit, de ha megnézitek a telepítő nevét, x86 van a végén. Ezért nem tudom, hogy az mit jelent. És egyébként mi a véleményetek a tűzfalról? Léci ne röhögjetek ki, ha esetleg hülyeséget írtam volna. Előre is köszi a válaszokat!

2010. jún. 21. 09:27
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit kérdeznék hogy működik e SP3-mal mert ott csak SP2 van.
2010. jún. 21. 09:30
 2/4 anonim ***** válasza:

A x64 az a 64 bites rendszerre utal a x86 logikus módon a 32 bitesre.Ja hogy ez így nem igazán logikus?Mindegy akkor is így van.Ha érdekel,hogy miért,a Wikipédián biztosan megtalálod.

Nem rég tettem fel a COMODO Internet Security-t.A tűzfaláról jókat olvastam és tapasztalatom szerint jól működik.Néha zavaró a felesleges akadékoskodása a számomra nyilvánvalóan veszélytelen programoknál,de hát ez a biztonság ára.Kezdetben sok dologra rákérdez,de a válaszokat megjegyzi és aztán már csak az új dolgoknál fog "értetlenkedni".

Én feltettem az antivírust is.Hogy ez mennyire hatásos,az majd hosszabb távon fog kiderülni.Mindenesetre praktikus,hogy egy programon belül meg van oldva a két dolog.

2010. jún. 21. 09:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Az SP2 a minimum követelmény,ha SP3 van az nem gond,sőt még jobb is.
2010. jún. 21. 09:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát:D Akkor fel fogom tenni én is:D
2010. jún. 21. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!