Teamviewer-en keresztül tudok csatlakozni az internetre egy másik gépről? (bővebben lent)
Van egy helyi hálózat azon belül gépek.
És egy rakás oldal le van tiltva a hálózaton belül.
Teamviewer-el szeretnék csatlakozni az itthoni gépemre (windows 7, két felhasználóm van stb.)
1. gondolom iskolában/munkahelyen szeretnéd ezt megoldani
2. suliban már próbálkoztam ilyennel, mindenféle kommunikációs port le van tiltva ne is reménykedj.. (80-as a nyitott, az nem jó a teamviewer-nek)
3. keress egy szabad proxy-t, vannak erre alkalmas progik, amit simán lefuttathatsz > ha találtál proxyt akkor a böngészőben csatlakozz fel rá
Igen suliban kellene :)
Makacs az infó tanárunk, és azt hiszi ő a mindenség e téren és nem lehet kijátszani.
Lenne még egy kérdésem...
Proxy, nagyjából értem mit jelent ez a fogalom de még sem.
Lehet-e hogy én csináljak egy proxy szervert, hogy azt csak én használhassam vagy hogy müködik ez ?
Hogy kell rákeressek hogy szabad legyen?
#3 vagyok, megnéztem, hogy újabb Team Viewernél mi a helyzet, mert suliban anno 5-öst használtam.
E szerint az összes verzió a 80-ast használja, de alternatívaként, lehet használni a 5938 (TCP) portot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!