Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Teamviewer-en keresztül tudok...

Teamviewer-en keresztül tudok csatlakozni az internetre egy másik gépről? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy helyi hálózat azon belül gépek.

És egy rakás oldal le van tiltva a hálózaton belül.

Teamviewer-el szeretnék csatlakozni az itthoni gépemre (windows 7, két felhasználóm van stb.)

2012. febr. 16. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:

1. gondolom iskolában/munkahelyen szeretnéd ezt megoldani

2. suliban már próbálkoztam ilyennel, mindenféle kommunikációs port le van tiltva ne is reménykedj.. (80-as a nyitott, az nem jó a teamviewer-nek)

3. keress egy szabad proxy-t, vannak erre alkalmas progik, amit simán lefuttathatsz > ha találtál proxyt akkor a böngészőben csatlakozz fel rá

2012. febr. 16. 21:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen suliban kellene :)

Makacs az infó tanárunk, és azt hiszi ő a mindenség e téren és nem lehet kijátszani.

Lenne még egy kérdésem...

Proxy, nagyjából értem mit jelent ez a fogalom de még sem.

Lehet-e hogy én csináljak egy proxy szervert, hogy azt csak én használhassam vagy hogy müködik ez ?

Hogy kell rákeressek hogy szabad legyen?

2012. febr. 16. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Cyto Genezis, pont, hogy a Team Viewer a 80-as portot használja, mi suliból olyan vígan Team Viewereztünk! Más hasonló program persze nem volt jó, mert csak pár port volt nyitva, de mivel net meg kellett, így a 80-as port is kellett, azt pedig kihasználtuk Team Viewerhez. Csak mindig fel kellett jegyeznem a 9 számjegyű kódot, meg a jelszót, suliba beírtam a Team Viewerbe, és ment.
2012. febr. 16. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:
WTF? Nálam a [27xyz] portot használja ez a sz@r :D, 80-as porton annak idején esélyem nem volt csatlakozni bárhova is, na ez érdekes! Így már támogatom az ötletet, de egyszerűbb megoldás ha valami Proxy keresőt leszedsz és keresgéled a nyílt HTTP elérhetőségeket
2012. febr. 16. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:

#3 vagyok, megnéztem, hogy újabb Team Viewernél mi a helyzet, mert suliban anno 5-öst használtam.

[link]

E szerint az összes verzió a 80-ast használja, de alternatívaként, lehet használni a 5938 (TCP) portot.

2012. febr. 17. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!