Miért nem tudok csatlakozni a gépemmel WIFI-ew ha másik gépekkel tudok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokak tettek már fel hasonló kérdéseket, végig is néztem őket a neten, de eddig semmi jó megoldást nem találtam. Szóval a probléma az, hogy van HP Compaq CQ56-os laptopom amivel nem tudok a mi wifi-nkre csatlakozni. Az összes többi hálózatot látja a környéken de ez az egyet nem. A laptop bekapcsolása után eleinte még látta a hálózatot de a sikertelen kapcsolódás után megint eltűnt. Utána frissítettem a gépen a wifi kártya driverét, ezután kb 1 napig tudtam használni aztán minden kezdődött előről. Remélem valaki tud segíteni.2012. febr. 7. 14:21
1/2 anonim válasza:
Tedd be az automatikus csatlakozások közé a másik gépről nézett adatok alapján(pontosan kell beírni)
2/2 A kérdező kommentje:
Nap közben nézegettem a beállításokat és a wifi kártya tulajdonságai között volt egy olyan hogy "Ad hoc 11n" (angol windowsom van szóval magyarul nem tudom mi ez) és az disabled-en volt, átraktam enabled-re. Hogy mit csináltam ezzel azt nem tudom de amint leokéztam egyből fel is csatlakozott a hálózatra... :D (De azért örülnék ha tudnám mi az az ad hoc 11n...) :D
2012. febr. 8. 01:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!