TP-LINK wn722n típusú wlan-om van de miért nem tudok csatlakozni a másik szobára?
A másik szobában t-home internet van ami jelszavas!
Feltelepítettem a cd-t és az eszközt is, megtalálja a netet a másik szobában, beírom a jelszót és eddig jut el:"Hálózati cím lekérése" Ennél tovább nem akar menni mit csináljak???:S (de nem ír ki semmi hibát itt sem csak van eygszer hagytam 1 órán keresztül és leállítottam)
Automatikusra van állítva az ip kérés?
Valamilyen másik wifi-s eszközzel ki kellene próbálni, azzal lehet-e csatlakozni.
Egyébként router újraindítása volt próbálva?
Engedélyezve van a router-en a DHCP? (Hogy automatikusan kapj ip-t, ha nem, akkor a fentebb említett TCP/IP-nél nem automatikusra kell állítani, hanem meg kell adni.)
A router-en nincs beállítva mondjuk MAC szűrés?
Az első kettőhöz nem nagyon kell segítség.
Az újraindításhoz modem, router kihúz a konnektorból, majd néhány másodperc múlva vissza, hátha.
A másik wifi-s eszközzel való kipróbálás pedig azért lenne jó, ha az sem kap ip címet, akkor a router-ben kell szétnézni, az macerásabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!