Van egy D-Link DI-524-es routerem. Mostanába azt csinálja, hogy a WLAN ledje villog mintha valaki használná azt. Mikor megnézem az admin felületében, hogy milyen eszköz van rajta nem jelez ki semmit. Lopnák a netet?
Figyelt kérdés
A statisztikába a kimenő adatnál van forgalom, de a bejövőnél nincs Valami tipp, hogy miért csinálhatja? Milyen programmal tudnám megnézni rajta az átmenő forgalmat?2009. máj. 21. 18:32
1/1 anonim válasza:
nekem is ugyan ez a routerem van csak en a hozza kaptam egy kis wifi usb kulcsot ....es en ezzel fogom a tesom netjet...le van vedve wpa2 koddal a tesom routerje....de ha en fogom az o netjet,akkor az enyem tudja valki fogni mivel a wifi usb kulcson nincs kod teve...szoval akkor az enyem nincs levedve ha nekem megy a net......te hogyan kell megnezni a adminon h ki van rajtad?? amugy engem is erdekelne ez a progi amit kereseln ....sajna en se tudok rola
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!