Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nod32 frissítés kikapcsolása?

Nod32 frissítés kikapcsolása?

Figyelt kérdés
Mindíg frissít és lefagy a gép tőle :(
2012. febr. 16. 17:39
 1/8 coopper ***** válasza:

Szia.

Kikapcsolni szerintem nem lehet, de átverheted.

Hozd elő a NOD32 ablakot,

Beállitások - Váltás hozzáértő módra - Ha kérdezi akkor Igen .

Beállitások - Minden további beállitási lehetőség megtekintése ...

2012. febr. 16. 18:22
 2/8 coopper ***** válasza:

Bocsi. Irom tovább :

A megjelenő ablakban keresd meg a Frissités-t

Majd A Frissitési Szervernél Nyomj a Szerkesztés Gombra

Ird be : file:C:\NOD32UPD majd Hozzáadás gomb, Majd válaszd ki (kattints rá a file:C:\NOD32UPD\-re) és OK gomb. Tehát a FRissitési Szervernél ez legyen file:C:\NOD32UPD\.

OK és kész is vagy.

(Megpróbálhatod az internetről letölteni a friss adatbázisokat googlében találni ilyen oldalakat és ha C:\NOD32UPD mappába rakod a fájlokat elvileg frissiti magát a nod, hogy le fog-e fagyni azt nem tudom)

Vagy másik módszer, ugyanitt(Frissités) vedd ki a felhasználónév jelszó párost és akkor nem tud frissiteni, ezt csak akkor ha tudod a felhasználói nevet és a jelszót, később visszairhatod.

Sok sikert.

Üdv.

2012. febr. 16. 18:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Kössz sikerűlt. :) Végre nem frissít
2012. febr. 16. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha nem frissíted a vírusirtódat, akkor mi az Istenért van telepítve. Ilyen erővel mindegy lenne, ha nem is használnál kártevőkeresőt.

Ha nem működik a frissítés, akkor ott nem a NOD32-vel van a probléma, hanem nagy a velőszínűsége, hogy az operációs rendszerrel van valami gond.

Remélhetőleg előfizetsz a NOD32-re, és nem valami illegális sz@rt használsz, milve azzal semmit nem érsz. Szerinted az ilyen crekkelt, hekkelt víruskeresők honnan frissítik a vírusdefiníciós adatbázisukat???

Az ilyennekkel több kárt lehet okozni, mint hasznot.

Ha nem legális a szoftvered, akkor használj ingyenest, vagy fizess elő rá!

2012. febr. 16. 20:12
 5/8 A kérdező kommentje:

1.Ingyenest használok!

2. Jobb mint a semmi!

3.Már megkaptam a választ!!!

2012. febr. 16. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Ingyenes NOD32?

Akkor az krekkelt vacak. Vagyis nagyobb kárt csinálsz egy ilyen telepítésével, mint hasznolt. Szerinted honnan frissíti az ilyen magát???

Van rengeteg inygenes alternatíva, aminek értelme is van, nem úgy, mint egy illegális vírusirtónak.

Comodo Internet Security

Avast

2012. febr. 17. 07:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Hivatalos oldalról töltöttem le nem érdekel a véleményed! Tartsd meg magadnak!
2012. febr. 17. 11:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Én peddig abban reménykedek, hogy egy zombi lesz a gépedből, vagy egy hekker a te gépeden keresztül fog támadást indítani más rendszerek ellen, és végül a rendörség a te ajtódon fog kopogtatni. Ez simán megeshet megfelelő védelem nélkül.
2012. febr. 17. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!