Miért lassú a firefox önfrissítés után?
Behoztam (rákattintottam) a firefox ikonra, és lefutott a firefox frissítője, amit eddig nem csinált. Így mostmár bejön a feladatkezelőben a firefox plugin-container. (Ami engem idegesít).
Beírtam "gyorsan" számokat a google fordítóba, hogy mondja el görögül, és erre kijött egy ablak, hogy: stop the script mellette continue. The site is too busy.
Meg bejött egy ablak, ami üres volt, szerintem az OK meg a mégse lehetett, de hiába kattintottam rá, nem válaszolt.
zelőtt akármilyen gyorsan írtam be a számokat a google fordítóba, nem csinálta ezt, nem ment fel a processzor 100 százalékra.
Töltöttem közben valamit és az is majdnem lefagyott emiatt. XP-m van.
én több éve használom ezt a böngit amit te is,...
de miért kell nálad entert nyomni ?
én több éve használom ezt a böngit amit te is,...
de miért kell nálad entert nyomni ?
Megszokásból szoktam.
Én pl. a fenti hülyeségek miatt váltottam Chrome-ra, ezzel 100% elégedett vagyok.
A crome-hoz 128 mb memória kell, (vagyis ez is sokat eszik)?.
...egészen addig, amíg a program el nem végezte például egy JavaScript feldolgozást, addig nem lehet betölteni a weboldalt, vagy webes alkalmazást.
Vagyis minden oldal megnyitásához Javascript kell?
Akkor ez többet eszik memóriában, mint a firefox.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!