Tegnapi frissítés óta nem indul a böngészőm. Mit tegyek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Na szóval, tegnap este kikapcsoltam a gépet, de nem állt le, hanem a windows 7 valami frissítést tolt le. Írta, hogy ne kapcsoljam ki, meg ilyenek. Viszont áramszünet lett. Ma regge meg nem indulnak el a böngészők. Lefutattam víruskeresést, meg a tegnapi félbeszakdt frissítést is végigtoltam. De még mindig nem indulnak el a böngészők. Na ilyenkor mit tudok tenni?2012. febr. 16. 12:10
1/9 Macs1209 válasza:
Utolsó rendszervisszaállítás, megoldja.
2/9 A kérdező kommentje:
És azt hol tudom megtenni?
2012. febr. 16. 12:22
3/9 anonim válasza:
Start->Minden program->Kellékek->Rendszereszközök->Rendszer-visszaállítás
4/9 Macs1209 válasza:
Win7:
Számítógép > Tulajdonságok > Rendszervédelem > Rendszer-visszaállítás
5/9 A kérdező kommentje:
Aha, kössz megvan. Csak azt írja, hogy nincs visszaállítási pont létrehozva. Vagy azt hol tudom beállítani, hogy mikorra állítsa vissza?
2012. febr. 16. 12:31
6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom visszaállítani tegnap estére.Létrehoztam 1 visszaállítási szarságot, de azt akkora állítja vissza, amikor létrehoztam.
2012. febr. 16. 13:08
7/9 Macs1209 válasza:
Miért kapcsoltad ki ? (automatán be kellene h legyen kapcsolva).
Esetleg a frissitéseket megnézed a windows updatenél,
hogy miket telepített tegnap, azokat leszeded és újra-
rakod.
8/9 A kérdező kommentje:
Jaja, azt már délelőtt megpróbáltam, minden tegnap estit kitöröltem, kivéve egyet, emrt azt nem tudtam: Miscrosoft Silverlight...Azt nem engedte, viszont a vezérlőpultnál ki tudnám törölni. Próbáljam meg, vagy nem lenne szabad?
2012. febr. 16. 14:50
9/9 anonim válasza:
Addig prübáld meg ezt (nem tudom, hogy 7-nél működik-e): Start->Minden program->Kellékek->Számológép->Súgó->Témakörök, az ablak bal felső sarkában (a név mellett) rákattintasz az ikonra, Ugrás URL-re és a többit már tudod. Amúgy kérdezd meg Microsoftékat, biztos segítenek: msinfo@microsoft.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!