Gyalugép kérdése:
Melyik volt a legjobb a GTA sorozatból?
Figyelt kérdés
A napokban kicsit ösze vitáztunk azon hogy melyik volt a legjobb GTA. Ezért gondoltam arra hogy szavazatokat gyűjtök és be bizonyítom hogy nekem volt igazam2012. febr. 14. 17:39
21/24 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű hogy a Gta Vice City a legjobb és az első válaszokat én írtam . XDXD . De a Gta Vice City - t 6 év allatt nem untam meg a Gta San Andreas pedig már az első hónapban meguntam vagyis egyértelmű hogy a Gta Vice City . :D:D . Nah Sziasztok . :D:D .
22/24 anonim válasza:
Szerintem a san andreas volt az eddigi legjobb nagyon faszán meg lett csinálva sok bejárható terület,jó fegyók,fasza kocsik,jó missiók és még sorolhtnám a végtelenségig hogy miket tettek bele a játékba meg mi mindent lehet benne csinálni.És a modokról meg ne is beszéljünk a különböző fegyó,kocsi,texture,cleo modok mind nagyon jó.Úgy hogy szerintem a san andreas a legjobb gta sorozat és nekem igen bejött,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!