Gyalugép kérdése:
Melyik volt a legjobb a GTA sorozatból?
Figyelt kérdés
A napokban kicsit ösze vitáztunk azon hogy melyik volt a legjobb GTA. Ezért gondoltam arra hogy szavazatokat gyűjtök és be bizonyítom hogy nekem volt igazam2012. febr. 14. 17:39
11/24 A kérdező kommentje:
egy biztos! a GTA-sok egy közösség. én is sa párti vagyok de be kell ismernem hogy a rockstars legnagyobb alakítása volt ez a sorozat. megbízható piackutások kimutatták hogy nagyobb népszerűséget értek el mind a ned for speed akármejik része. ami ugye nem semmi. ezért is viseli mindenki a szívén a GTA-t.
2012. febr. 15. 10:48
14/24 anonim válasza:
Nekem az SA jött be a legjobban, az újabbal még nem játszottam, de sztem el se menne a gépemen :D Majd utána járok..A SA ahhoz képest hogy milyen jó, nem foglal sok helyet a gépen :) Az 1 baj vele hogy 3 nap alatt végigvittem :D tapasztalat nélkül
15/24 anonim válasza:
Egyértelmű hogy a 4! Megjelenése óta folyamatosan a gépemen van, többször is végigjátszottam már :) Fantasztikus, és alig várom az 5-öst. Csak menjen majd a gépemen, mert sajna konzolom nincs :(
16/24 anonim válasza:
Természetesen hogy nem a GTA 3 . XDXD . ha korszerűbbre nézzűk akk talán Gta 5 ( V . ) . :D:D . De ha joba nézzük akk a GTA VICE CITY .
17/24 anonim válasza:
Gta Vice City . De ez természetes . :D:D :D:D . :D:D :D:D . Nah Sziasztok . :D:D :D:D :D:D :D:D .
20/24 anonim válasza:
Hát biztos hogy a Gta Vice City .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!