Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy program torolte a patrioci...

Egy program torolte a patriociokat de nem formazta meg le, vissza lehetne hozzni oket?

Figyelt kérdés
Torolte a patriciokat ,,,eggye alakitotta,de a formatozas kerdesre megallitottam....most a sajatgepben ha rakattintok egybol a windows formatozo kerdes ugrik fel ...
2012. jan. 23. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Get DataBack megtalálja a fájlokat, de másik vinyóra kell emnteni.
2012. jan. 23. 11:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem most a két ünnep között dettó ugyan ez volt a problémám, kitörlődött mind két partícióm arról a winyómról, amire menteni szoktam.

Na most én mindent kipróbáltam, de ami tényleg egyszerű és minden isten nyilát vissza hozott az az Active@ Undelete (így) nevű program.

Először kijelölöd melyik winyón keressen, majd az eltarthat órákig ( nekem 4-5 óra volt mert vagy 120 GB veszett oda. Utána a helyreállítás is sokáig eltarthat.

Az a lényeg hogy veszteség nélkül mindent vissza hoz, amit eddig egy program sem tudott (nálam). Pl. volt olyan kép meg videó amiket utána nem lehetett megnyitni stb. de ez még az iso fájljaimat is visszarakta szépen :)

Sok szerencsét ! :)

Szorítok, mert én nagyon be voltam szarva, anyám adóbevallásai , régi képek miatt :D :D :D

2012. jan. 23. 12:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem most a két ünnep között dettó ugyan ez volt a problémám, kitörlődött mind két partícióm arról a winyómról, amire menteni szoktam.

Na most én mindent kipróbáltam, de ami tényleg egyszerű és minden isten nyilát vissza hozott az az Active

2012. jan. 23. 12:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Második vagyok, még annyit, hogy nekem a getdataback nem vált be, tök veszteségesen csinál mindent, 5-6. kipróbálásra lett csak jó az undelete-tel.

Csáó

2012. jan. 23. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!