Boot program kéne. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Volt fent agépemen egy 64bit-es Win7, ami mellé most feltelepítettem egy 32bit-es WinXP-t. A gond az hogy mindig az XP-be bootol. Kéne egy program vagy valami amivel kiválaszthatom melyik rendszert akarom betölteni.2012. jan. 23. 10:41
1/2 anonim válasza:
Ott rontottad el, hogy tudatlan létedre belevágtál az OS telepítgetésbe.
MBR - master boot record
Itt tárolódik az OS indító fájlja.
Mivel ezt nem tudtad, ezért nem fogom leírni neked, hogy miként tudod visszaállítani.
Amit viszont te is megtudsz csinálni.
1. WinXP-t telepíts fel.
2. Win7-t.
A win7ben már van boot manager, ami érzékelni fogja az XP-det és el tudod indítani mindkettőt.
2/2 A kérdező kommentje:
Ja értem. Logikus... Akkor meg nincs semmi veszve mivel úgy is az XP-re kell alapozni. Amúgy nem valószínű hogy vesződtem volna a master boot record visszaállításával szóval tartsd csak meg magadnak...
2012. jan. 23. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!