Eredeti Windows van a netbookomon, hogyan tehetem újra?
Figyelt kérdés
amikor megvettem kb 2éve, akkor ugy adták, hogy rá volt telepítve az xp, de nem adtak hozzá semmi telepítőlemezt, arra az esetre, ha újra kellene telepíteni. bár még mindig szépen üzemel, csak van egy pár felesleges program, amit nem lenne kedvem egyesével törölgetni, ezért szeretném újratelepíteni. a kérdésem az, hogyha letöltök egy xp telepítőt netről, akkor ha feltelepítem, és sorozatszámnak azt adom meg, ami a gép alján van a matricán, akkor az legálisnak számít, vagy meg kell venni az eredeti telepítőt ebben az esetben is?2012. jan. 13. 23:28
11/15 Jenci válasza:
Azt mondja a kedves kérdező,hogy nincs hozzá telepítő lemez,és szeretné újra tenni a gépet.Ha nincs lemez,akkor miről teszi újra?Abban viszont nem vagyok biztos--mert még nem csináltam--,hogy ha letöltesz egyet,akkor elfogadja-e a matricán lévő kódot.És ha jól tudom--régen legalább is ez volt--telefonon kellett aktíválni a windowst.
12/15 anonim válasza:
Jenci: A megvásárolt licenc nem a telepítőlemezt jelenti. Mindegy, miről rakja fel, amíg érvényes kulccsal aktiválja, addig minden jó és szép. Az érvényes kulcs benne volt a gépe árában, és ott van matricán ráragasztva. Természetesen nem minden letöltött fogja elfogadni az ő kulcsát, ezért figyelmeztettük, hogy olyat töltsön, ami eredetileg is jár hozzá, mert az el fogja fogadni.
13/15 Jenci válasza:
Ok.Értem.Köszi az infót.Csak hát én nem görcsölnék ilyesmivel.
15/15 anonim válasza:
" Jenci válasza:
...Abban viszont nem vagyok biztos--mert még nem csináltam-- ..."
Na itt a lényeg.
Nekem is a gép aljára van ragasztva a termékkulcs, no CD. Oda van írva hogy mivel érvényes.
Letöltöttem, telepítettem, beírtam, kész.
Most már nem mondhatod többé hogy nem vagy biztos. Tudod hogy így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!