Windows 7 Startert akarom újrahúzni a netbookomon, de vásárláskor nem kaptam telpítő CD-t. Mit tudok tenni?
Azt tudod tenni, hogy vissza viszed a boltba és érdeklődsz, hogy miért nem kaptál hozzá telepítőt valamint, hogy ez benne volt-e az árban.
Vagy fizetsz egy szaküzletnek, hogy újra rakják neked (pár ezer HUF).
Az uccsó lehetőség, hogy leszedsz netről egy win7-et kiírod dvd-re és feltelepíted...
Az elöre telepítve árult laptopoknál egy rejtett partición megtalálható a Windows telepítő.
Próbáld a bootnál f10 vagy alt+f10 billentyűkombináció egyszerre történő megnyomásával.
No akkor, hogy mindenki okuljon :-)
Először is köszönöm a válaszokat, mindkét válasz valamilyen formában hasznos volt.
A teljesen egész és kerek tények ezek:
A neten talált email címen írtam a Microsoft-nak, hogy hogyan van az, hogy nekem nincs telepítő cd-m.
Erre azt válaszolták másnap (elég gyorsan reagáltak), hogy ha előre telepített notebookot (jelen esetben netbookot) veszek akkor annak az oprendszer telepítési dolgaiért a hardver gyártó a felelős és nagyon figyelmesen megadta a magyarországi ASUS telefonszámát is. (mivel az én gépem egy ASUS Eee Pc 1005-ös)
Felhívtam és azt mondta az ASUS-os emberke, hogy hát bizony ez így van, hogy ilyenkor ők nem adnak telepítő CD-t, hanem a bottolásnál be kell lépnem F2-vel és ki kell kapcsolnom a boot boostert aztán F9-el tudok eljutni valamilyen helyre, ahová ők felrakták a Windows-t. Hát ennek pontos részleteihez nem értek, de akkor ugyebár a lényeg a lényeg, hogy a gépemen van a windows, ahonnan azt újra tudom húzni, telepíteni, vagy vissza tudom állítani vagy mi a csuda.
Még egyszer köszönöm a válaszokat és remélem én is tudtam némi új infóval vagy pontosítással szolgálni.
Üdv, Norbi02
Bár már régi a téma de elmaradt egy válasz és hátha érdekes lehet még.
A lényeg, hogy tényleg így van és működött nálam is.
Egy Pc guru barátom pik pakk megcsinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!