Linuxosok! Melyik disztribúciót ajánljátok? (további lent)
Figyelt kérdés
Otthoni felhasználásra szeretnék, valamilyen jó kis linuxot. Windows 8 beta (most a dp van fent, de jön nem sokára a beta) mellé kéne valami jól használható, gyors, tetszetős és stabil linux. Utoljára 3 éve volt linuxom, szóval nem tudom mik a mostani állapotok. 3 éve ami tetszett az a mandriva és az ubuntu volt. Most nézegettem és ami nagyon tetszik az az új ubuntu és a fedora. Ti melyiket ajánlanátok és miért ? :) Válaszokat előre is köszönöm :)2012. jan. 10. 14:01
11/15 Gezabela23 válasza:
de amugy meg win8 minek?most öszintén
12/15 A kérdező kommentje:
Már leírtam, szóval egy az, lehet szidni, de nem egy rossz oprendszer nem tudom, hogy a 8 ellen vagy alapból a windows ellen irányúlt-e a kérdés. Ha a 8 ellen, akkor el kell mondjam tapasztalataim alapján jobb, mint a 7. Windowsra meg azért van szükségem, mert 1 az néha néha szoktam játszani, mikor időm engedi, a másik meg az hogy különböző windows only programokra szükségem van tanulmányaim és egyéb dolgaim kapcsán. Válaszaitokat köszönöm szépen megint :)
2012. jan. 13. 09:00
13/15 anonim válasza:
Az unity nekem sem jött be, de amire rájöttem hogy hogyan lehet visszaváltani, addigra azon kaptam magam, hogy tetszik :D
Használj Ubuntu-t!
Ha a régebbi felülete kell, akkor felhasználóváltás, és bejelentlkezőképernyő alján lehet átváltani régi felületre
14/15 anonim válasza:
Én ubuntu hívő vagyok cairo dock-al fűszerezve,számomra ideális,könnyen kezelhető és atomstabil és mellékesen gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!