Windows xp-n hogyan tudom ezt megoldani?
Figyelt kérdés
1 program kellene nekem ami egy kattintásra egy bizonyos programot bezár, majd újra megnyitja, tehát újraindítja a programot. Szóval az asztalon van ez a bizonyos progi, rákattintok és a választott program újraindul. Meg lehet-e oldani, ha igen, akkor hogyan?2012. jan. 2. 13:37
2/7 A kérdező kommentje:
Igen.
C-ben, java-ban valamint valamennyire shell-ben
2012. jan. 2. 13:47
3/7 csacsi2 válasza:
Példa az explorer újraindítására:
taskkill /F /IM "explorer.exe"
start explorer.exe
Mentsd el *.bat ként.
explorer.exe helyére a folyamat nev.e
4/7 A kérdező kommentje:
köszi. Explorer-el müködik de a bizonyos progival nem. A progi amiről beszélek, csak portable, szóval csak be volt csomagolva és kicsomagoltam a program files-ba egy külön könyvtárba, nem telepítős... Szóval nem tudok rá hivatkozni, próbáltam az exejére úgy hogy beírom a teljes elérési útját de úgy nem tettszik neki
2012. jan. 2. 14:28
5/7 A kérdező kommentje:
a taskkill része mülödik, tehát a program megnyílik
2012. jan. 2. 14:30
6/7 A kérdező kommentje:
vagyis bezáródik xD, már hülyeségeket irok
2012. jan. 2. 14:30
7/7 csacsi2 válasza:
Pedig kellene elérési úttal is.
Nem hagytad ki az idézőjeleket?
Az exe fájlt. pl.:
start "feedreader.exe" "i:\Program Files\PORTABLE PROGRAMOK\FeedReader\feedreader.exe"
Nekem ez pl portable.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!