Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért olyan szar a Windows Vista?

Miért olyan szar a Windows Vista?

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 23:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az SP2 után egyáltalán nem szar. Az előtt rengeteg gond volt vele, mostanában elég jó kis rendszer lett, csak itt van a Windows 7 ami újabb és mégis jobb, így ezért nem szeretik.
2012. jan. 1. 23:21
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
Mert főleg a design-ra mentek a fejlesztők és emiatt nincs normálisan optimalizálva. Sokkal lassabb és instabilabb, mint a win7.
2012. jan. 1. 23:23
 3/13 A kérdező kommentje:
Értem! KÖsz:D
2012. jan. 1. 23:30
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Nem az. Az csak pletyka.
2012. jan. 2. 00:02
 5/13 csacsi2 ***** válasza:

Szerintem túl korán voltak kénytelenek piacra dobni, mivel a konkurensek bekeményítettek. A másik , hogy egy teljesen más (új) op- rendszert próbáltak létrehozni. Egy időben kezdték fejleszteni a Win 7 -el ami inkább az xp alapjaira készült és több idő volt a fejlesztésére.

A másik a sok windows rajongó esetleg a megszokásokat keresi benne ezért hamar leócsároljaá, pedig csak más.

2012. jan. 2. 10:22
 6/13 anonim ***** válasza:

Elvileg arra volt jó, hogy leváltsák az XP-t.

Sok hibát rejtett magában, nem volt annyira sok terméktámogatása, illetve a váltást is, egyről - a kettőre akarták volna kivitelezni.

A váltást azonban erőltetett volt és ezért inkább, még a WinXP-t választották.

A gyártó cég, ezért előjött a Win7-el, aminél másabb stratégiát követtek, nem volt annyira erőltetett, kevesebb hibát tartalmazott, illetve több terméktámogatása is volt. A WinXP-től, ezért lassabb búcsút lehet venni, mert kijjebb tolták a terméktámogatás idejét.

A Vistán is javítottak, de az olyan, hogy utolsó esélyt adtak neki. Vagyis már nem rossz a Vista SP2, de a gyártó cég is, hamarabb mond le róla. Amúgy is, itt van a Win8, az újabb fejlesztés.

2012. jan. 2. 10:39
 7/13 A kérdező kommentje:
Szerintem baromság a win8 kezelőfelülete! A csempéket hagyjak meg a Windows Mobile-nak és próbáljanak újításokat tenni a sima Windows-ba! Amúgy köszönöm az összes választ!
2012. jan. 2. 11:19
 8/13 anonim ***** válasza:
24%
Nem szar a windows vista, nekem a windows 7 az a szar úgy fagyot az internetem töle mint a jég csomo újrainditás megszakadó letöltések . windows vista ultimate hűséges társam . A windows 7 egy parasztvakitás hiszen nem a kinézet a fontos hanem a tudás . legalább a vista nemfagy soha !!
2012. jan. 3. 13:05
 9/13 anonim ***** válasza:
44%
A Windows Vista nem sz*r. A Windows XP a sz*r, olyan sz*r, hogy mindjárt kihányom magam, és beszarok. A Windows 7-et ajánlom, az a legjobb, csak azok a normális emberek, akiknek az van.
2012. nov. 30. 17:08
 10/13 anonim ***** válasza:
A Windows Vista nem sz*r. A Windows XP a sz*r, olyan sz*r, HOGY MINDJÁRT KIHÁNYOM MAGAM,ÉS BESZAROK.ezen sírokXD
2013. febr. 15. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!