Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy valasszam ketfele az...

Hogy valasszam ketfele az iso. -t?

Figyelt kérdés
Van egy 6 gb-s iso fajlom amit ketfele szeretnek valasztani mert sima DVD-re nem fer ki es nem akarok most jobbbat venni ink kiirom 2 re.Azt hogy ketfele valasztom ugyertem hogy van a cd1 es cd2.ES mikor a telepitest befejezte a cd1 keri a cd2-t es ugy telepiti fel.Biztos tudjatok mire gondolok szoval ha tudja valaki hogy kell megcsinalni pls segitsen!Ja es a programok Lehetoleg deamon tools de ha csak mas programmal tudjatok az se gond en aval is megcsinalom a lenyeg hogy a progi ne legyen idohatarra szabva vagyis proba licencre ha megis akkor sajna kell valami cracket keressek hozza:(
2011. dec. 26. 09:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs. Egyes játékokat felépítés alapján ketté lehet választani, de ez nem mindegyikre jellemző.

Ha nem akarsz nagyobb kapacitású lemezt venni, akkor egy csomagolóprogramban meg tudod felezni, vagy 4,36+1,74 GB-ra bontani. Winrar vagy Total commander képes rá, meg lehet adni fájldarabolásnál szabvány méreteket. Használathoz viszont vissza kell másolni őket egy mappába, kibontani, és utána telepíteni.

2011. dec. 26. 09:47
 2/4 A kérdező kommentje:
oke nekem winrarral is jo de akk elmagyaraznad reszletesen h mit csinaljak pls?Mert probaltam mar jobb klikk(add to archive)de itt nem tudom mikor kesz vagy ugyanakkora vagy alig valtozott valamit.
2011. dec. 26. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Jól kezdte. Jobb klikk/add to archive, és a legelső, általános fülön a bal alsó sarokban van egy lenyíló menü: kötetnagyság byte-ban - itt kiválasztod a DVD-t, és akkor két fájlt csinál a program, egy dvd-nagyságút, és egy maradék nagyságút, ami két lemezre már ráfér.
2011. dec. 26. 11:20
 4/4 A kérdező kommentje:
ok aszem jo lesz igy:)
2011. dec. 26. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!