Ha a játékot akarom felrakni hiba üzenetet ír ki. Magyarra fordítva:nincs elég helyed a játék felrakásához. Ez nem tudom hogy lehet mer a gépemen kb 110 gb hely van. A meóriával sincs baj az is elég. Értitek ezt?
Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 08:26
31/38 anonim válasza:
Igaz ez favicc, de miután lecsúszott néhány feles, ez lesz a legjobb vicc a világon. Én fél órát röhögtem rajta mert nem értettem hogy mit jelent! XD
32/38 anonim válasza:
Na jó, bocs. Hozom a formám. Elég kemény vodkával ébredni, de szerintem azzal is fogok álmodni. Egész nap ez megy. Vendégek itt-ott, egy kis pia itt-ott, amott mégtöbb, de annyi hogy utól már a nyálam is elfolyt. Remélhetőleg holnap ismeretlen helyen, ismeretlen csaj ágyában ébredek. :-) XD
33/38 anonim válasza:
Bár erre elég kevés esély van, mivel a házból sem tudom kivonszolni magam... :-(
34/38 anonim válasza:
szerinted leleszünk titva honapra?
35/38 anonim válasza:
Ahogy elnézem én még itt vagyok, tehát semmi rosszat nem írtam. De azért az a meszem maszom-os cucc kicsit veszélyes. Reménykedünk hogy a modik nem vetté észre.
36/38 anonim válasza:
isten értesse a moderákokat:ÖP
hip hip hujá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!