Ha a játékot akarom felrakni hiba üzenetet ír ki. Magyarra fordítva:nincs elég helyed a játék felrakásához. Ez nem tudom hogy lehet mer a gépemen kb 110 gb hely van. A meóriával sincs baj az is elég. Értitek ezt?
Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 08:26
21/38 anonim válasza:
És ebből származna nekem valamiféle bajom???
22/38 anonim válasza:
ja fröcsöt iszom eszem aszom meszem faszom
ja és feltörték a fészbukkomat
de ténylewg?:É
23/38 anonim válasza:
Szerencsés vagyok hogy senki nem tudja, hol lakom.
24/38 A kérdező kommentje:
A RAM hiába volt elég a windows használta ennek egy részét.Raktom bele még 2 RAM-ot és most már megy.
2011. dec. 26. 18:43
25/38 anonim válasza:
JuJuj, nekem volt igazam, de nem örvendeznék mert van elég baja PCPlatinium-nak és most nem szeretném bosszantani ezzel is...
27/38 anonim válasza:
Na kinek volt igaza? Na kinek? Hát a kis Ricsinek!!! XD Kellemes Ünnepeket MINDENKINEK!!!
-Uff!
-OK.
-Uff!
-OK...
-Uff!
-Uffon maga én má' Ufftam eleget!
28/38 anonim válasza:
Ricsike én inkább MUFF olok de igen neked volt igazad!!
És mi jár akinek igaza van?
A poF Ája
:D
29/38 anonim válasza:
Hát én is inkább MUFFolok. Amúgy mi is jár? Pof Ája? Az meg mire?
30/38 anonim válasza:
Ismeritek a Legyes viccet?
-Repül a légy oszt konnektor! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!