Ha a játékot akarom felrakni hiba üzenetet ír ki. Magyarra fordítva:nincs elég helyed a játék felrakásához. Ez nem tudom hogy lehet mer a gépemen kb 110 gb hely van. A meóriával sincs baj az is elég. Értitek ezt?
Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 08:26
13/38 anonim válasza:
Hát a: "ricsi ne szexuálj mán hátba!!?!" !!! Még mindig röhögök, ezt nem lehet abbahagyni!!! XD !!! Ezért bírom a magyarokat. Jó humorérzékük van. Az ukránok nem tudnak jó poénokat, ha mégis, úgysem értem, mert csak magyarul tudok, ukránul nem :-)
15/38 anonim válasza:
Igen, nagyon! Változatosak, nem hasonlítanak mint az amcsik. Az amcsi csajok orra mindig picike, picike ajak, nagy fenék, hihetetlen kényesség és még sorolhatnám, szal az emberek simán beleunnának. A magyar lányok nagyon szépek, nincs is párjuk a világon. Az ukránok is szépek, viszont az amcsik egyáltalán nem: [link]
16/38 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek a segítséget már meg tudtam csinálni és már megy is.
2011. dec. 26. 16:13
18/38 anonim válasza:
Mi volt a gond? Ugye a kevés RAM?
19/38 anonim válasza:
Mármint a kevés hely a C-ben. Ugye?
20/38 anonim válasza:
ALKOHOLISTA VAGYOK ÉS ÉN VAGYOK A GYK EGYIKK MODERÁTORA!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!