Tábla PC-hez értők mi itt a baj?
Kössed rá a táblagépet usb-n a gépre és másold át az sd kártyára.
Utána a fájlkezelőben megtalálod ott ahova másoltad az apk filet.
A típus sokat segített ezen nincs fájl kezelő alapból, telepíteni kell rá egyet egyébként ha a gép nem ismeri fel akkor lehet, hogy driver hiba van mondjuk nem biztos.
Töltsd le az ES file explorer-t.
Csak az a gond, hogy amíg nincs fájlkezelő addig PC nélkül lehetetlen a telepítés kell a táblagép szoftvere.
Így utólag megkérdezzem, hogy azt írja ki a gép, hogy nem lehet felismerni a hardvert?
Ha ezt írja akkor próbáld a hátlapi USB be hátha ott felismeri nekem megoldotta.
8Előző vagyok)
nem nem azt írja ki, 2 meghajtót jelez ki. az egyik a k: arra tudok másolni programokat, de a táblagép nem érzékeli. a másik pedig az l: az azt írja ki hogy helyezzen be 1 lemezt a következő meghajtóba
szoftvert(táblagépét) tudsz linket?
A másodikra azért írja mert nincs bent sd kártya és a beépített memre lehet csak másolni sajnos linket nem tudok a sajátomhoz sem találtam még szoftot...
Egyébként a market rajta van?
Ha rajta csatizz egy wi-fi hálózatra és a marketről szedd le az es file explorert onnan rögtön telepíti nem kell keresgélni és rögtön nem kell a szoftver ezt elfelejtettem írni most jutott eszembe.
(Előző vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!