S. O. S. szerintetek mi lehet a baj? (W7, képpel)
Figyelt kérdés
kép: [link]
Szóval az lenne a problémám, hogy amikor otthagyom egy kicsit a gépet, akkor nem a képernyővédő hanem (szerintem) az energiatakarékos változata: kikapcsolja a "laptopon a monitort".De amikor megmozgatom az egeret akkor a tálcám nem olyan mint eredetileg (start,ikonok, gyorsindító, dátum..stb) hanem mint a képen. CSak a start van a tálcámon, míg ki nem jelentkezek aztán vissza.(felhasználóváltással ugyanígy marad) valaki tudna segíteni? :(
2011. dec. 14. 21:46
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg vagy vírustámadás áldozata lett a gép, vagy az explorer.exe (Ez nem az IE, hanem a tálcát, ablakokat, és egyéb dolgokat kezelő "program"). Én a helyedben lefuttatnám a Vipre Antivirus Trial változatát, esetleg frissíteném a VGA-m driverét.
2/2 anonim válasza:
nekem is pont ugyanez volt, csak azután miután telepítettem egy win xp-re való képernyővédőt+leterheltem a gépemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!