PowerPoint 2010-zel ezt hogy lehet? (képpel)
Figyelt kérdés
Azt hogy a szöveg körül abban a kis kockában kicsit halványabb a kép és így olvashatóbb a szöveg. Azt hogy lehet megcsinálni?
Lécci segítsetek!!! Nagyon fontos!!
úgy mint ahogy itt: [link]
2011. dec. 11. 21:47
1/2 anonim válasza:
Ha berakod az alakzatot, amire megy a szöveg, klikk a kitöltés, színátmenet, legalul további színátmenet, kinyílik egy ablak, ahol válassz egy színt, és az átlátszóság csúszkával állítsd olyanra, ahogy szeretnéd. /2 óra hosszat kotorásztam, kutakodtam a PowePoint-ben, most nyitottam ki először:))) még sosem használtam, azt sem tudtam, hogy van ilyen a gépen:)/ Remélem hasznát veszed a leírásnak:)
2/2 A kérdező kommentje:
kösziiii :D
2011. dec. 13. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!