Segítség! Játékot töltöttem le, de nem tudom hogyan tovább. Ezekkel a fájlokkal mit kezdjek? (KÉPPEL)
bontsd ki winrarral!
ilyet se láttam még. van winrar a gépeden, de azt sem tudod, hogy mit csinálj vele!
Már próbáltam párszor.... Egészbe is, és egyesével is. Amint lejárt 100%-nál a nero-t kapcsolja be és semmi....
Talán lejárt annak a próbaideje azért? Na meg állandóan ilyen e-mailes lehetőséget ad, melyikre menjek, hogy valóban kibontsa?
Az lett volna a jó, sok kis fájl összmérete adja annak az egy fájlnak a méretét, hiszen az az egy darab van sok kicsibe szétdarabolva. Az összeillesztéshez pedig még egyszer annyi helyre van szükség, mint a mappa mérete.
A társításnál szerintem elég a kész fájlra jobb klikkel kattintani, és ott a nero helyett mást választani. Gondolom azt akartad, hogy duplán kattintasz az iso-ra, és akkor elindul a telepítő, vagy hasonló dolog, helyette meg a Nero indult. Ez nem baj, de az iso-t nem ilyen módon kell elindítani, ezért nem is fontos a társítást piszkálni. Hanem csak elindítani a daemon-t, és akkor a kész fájlt betallózni vele.
Sikerüüült!
Nagyon szépen köszönöm :)
a társítást így módosíthatod: jobb klikk, tulajdonságok, a "társítás:" pont mellett katt a "Módosítás..."-ra, és kiválasztod a DaemonToolst.
honnan szedted a programokat? hogy lehet, hogy megvannak, de nem tudod őket használni? meséld el, mert kíváncsi vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!