Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Biztonságos így a számítógépem?

Biztonságos így a számítógépem?

Figyelt kérdés

Malwarebytes' Anti-Malware, és SUPERAntiSpyware Professional kémprogram, vírusirtónak még pedig ESET Smart Security5,és az ESET tűzfalát használom

szerintetek elég védelmet ad? vagy lehetne jobb is? előre köszönöm a válaszokat

2011. dec. 12. 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Bőven jó.
2011. dec. 12. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:

De remélem az ESS5 nem tört, mert akkor visszavonom hogy jó, tört vírusirtó szart nem ér.

Nekem is ESS5 van, újságos kóddal, meg mellé MBAM Free, és tökéletesen elég, nem is kell több.

2011. dec. 12. 17:13
 3/7 A kérdező kommentje:
:S az a baj h netről töltöttem le és kerestem hozzá felhasználo nevet meg jelszót :S
2011. dec. 12. 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Rakjá fel vipre-t meg kapcsold vissza a win tűzfala én a nod 32 vel igen megjártam pedig a nod oldaláról szettem le és kiderült, hogy vírus volt szóval vagy a vipre vagy a spíwer terminátor(Persze mellé kel egy vírus irtó is.) vagy avg ami még szóba jöhet(Persze nem ingyenes.) vagy a norton de mondjuk arról nincs tapasztalatom.

Még így utólag annyit, hogy nem a sok vírusirtó és kémprogram elhárítótól lesz egy gép biztonságban hanem ha mind a kettőből egy van és mellé egy jó tűzfal.

2011. dec. 12. 23:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor azt az ESS-t sürgősen szedd le és tegyél fel egy normálisat. Ha nem akarod megvenni használd újságos kóddal. Ha az neked nem felel meg, akkor tegyél fel ingyenes vírusirtó + tűzfal párost.
2011. dec. 13. 00:00
 6/7 A kérdező kommentje:
mi bajotok van aZ ESEtle?:D
2011. dec. 13. 18:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Az hogy TÖRT!

Tört vírusirtó nem vírusirtó...

2011. dec. 13. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!