Biztonságos így a számítógépem?
Malwarebytes' Anti-Malware, és SUPERAntiSpyware Professional kémprogram, vírusirtónak még pedig ESET Smart Security5,és az ESET tűzfalát használom
szerintetek elég védelmet ad? vagy lehetne jobb is? előre köszönöm a válaszokat
De remélem az ESS5 nem tört, mert akkor visszavonom hogy jó, tört vírusirtó szart nem ér.
Nekem is ESS5 van, újságos kóddal, meg mellé MBAM Free, és tökéletesen elég, nem is kell több.
Rakjá fel vipre-t meg kapcsold vissza a win tűzfala én a nod 32 vel igen megjártam pedig a nod oldaláról szettem le és kiderült, hogy vírus volt szóval vagy a vipre vagy a spíwer terminátor(Persze mellé kel egy vírus irtó is.) vagy avg ami még szóba jöhet(Persze nem ingyenes.) vagy a norton de mondjuk arról nincs tapasztalatom.
Még így utólag annyit, hogy nem a sok vírusirtó és kémprogram elhárítótól lesz egy gép biztonságban hanem ha mind a kettőből egy van és mellé egy jó tűzfal.
Az hogy TÖRT!
Tört vírusirtó nem vírusirtó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!