Miert fagy le a szamitogepem?
Figyelt kérdés
Szoval most raktam ra egy windows XP Sp3-at es mukodik tokeletesen csak amikor elinditok egy jatekot(nem mindegyiknel )akkor lefagy a gep es semmire sem valaszol! Es csak az ujrainditas segit! De ha pl megy a zene es ugy inditom el akkor a zene megy tovabb de semmit sem tudok csinalni! Az eger is lefagy es minden! Mi lehet a gond? Ha szuksegetek van valami adatra meg irjatok le es leirom! Elore is koszonom!2011. dec. 10. 14:19
1/16 anonim válasza:
Milyen játékokat akarsz futtatni és milyen konfigon?
2/16 A kérdező kommentje:
peldaul crossfire europe , need for speed hot pursuit 2010 , ilyesmiket es autokonfigon!
Am a gepem adaai ha kellenenek:
Asus M2N-SLI alaplap
4gb ddr3 ram
nVidia Geforce 9600GT 1gb videokartya
AMD Athol x2 2.9GHz
Windows XP SP3
2011. dec. 10. 14:39
3/16 anonim válasza:
Ez lehet túlmelegedés lesz. Ventilátorok működnek? Ha igen, ellenőrizd a terhelés alatti melegedést. Vírusirtást se felejtsd el.
Esetleg próbáld meg a grafikát levenni teljesen minimumra, bár ennek a gépnek ezeket a játékokat gond nélkül kéne futtatnia.
Mióta van fenn a rendszer? XP-nek van olyan jó szokása, hogy idő után elromlik. Fél évente újra kell telepíteni. Nekem például éves XP már az izometrikus játékokat sem vitte, amiket jó 8 hónappal azelőtt lazán lenyomott.
4/16 A kérdező kommentje:
Tegnap ota van fennt a windows! A Tapegytseget most csereltem le egy vadi uj 500W-osra+ beleraktak egy ventilatort , hogy az is hutse!
2011. dec. 10. 14:54
5/16 anonim válasza:
Hát, akkor marad a minimum grafika meg a vírusirtás.
6/16 A kérdező kommentje:
De nem tudom a grafikat levenni mert amig belelepne a jatkeba addig kifagy!A Virusirtot meg most futtatom hatha talal valamit!
2011. dec. 10. 15:03
7/16 anonim válasza:
Ha vírusirtás lemegy írj vissza, hogy mi a helyzet.
8/16 A kérdező kommentje:
1db virust sem talalt!Eset Smart Security c5.0.93.7 legfrisseb verzioja!
2011. dec. 10. 16:25
9/16 A kérdező kommentje:
Jah nem c5 hanem v5:D
2011. dec. 10. 16:26
10/16 anonim válasza:
Hmm...egy MemTestet nyomjál le. A gépet túlhúztad, vagy gyári beállításokkal megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!