Miert fagy le a szamitogepem?
Figyelt kérdés
Szoval most raktam ra egy windows XP Sp3-at es mukodik tokeletesen csak amikor elinditok egy jatekot(nem mindegyiknel )akkor lefagy a gep es semmire sem valaszol! Es csak az ujrainditas segit! De ha pl megy a zene es ugy inditom el akkor a zene megy tovabb de semmit sem tudok csinalni! Az eger is lefagy es minden! Mi lehet a gond? Ha szuksegetek van valami adatra meg irjatok le es leirom! Elore is koszonom!2011. dec. 10. 14:19
11/16 A kérdező kommentje:
Gyari beallitasokkal megy csak annyit babrlatam vele , hogy az EVGA Precision nevu programmal felhuztam a a FAN Speedet 100%-ra ! Vagyis amikor bekapcsolom felhuzom 100%-ra h jobban huljon mert magatol nem allitsa be!
2011. dec. 10. 16:33
12/16 A kérdező kommentje:
Am mi az a memtest? mert nem ismerem? Es mire jo?
2011. dec. 10. 16:36
13/16 anonim válasza:
Memtest a memóriát teszteli, hogy hibás-e vagy sem. Kisebb memóriahibák is okozhatnak hatalmas gondokat. Ha ez sem, akkor nem tudom, pedig biztos valami instabilitás van a gépben. Nekem akkor volt ez, mikor túlhúztam és elrontottam. Kékhalál, fagyások és a többi földi jó.
14/16 A kérdező kommentje:
Mit ertes az alatt , hogy tulhuztad?
2011. dec. 10. 18:25
15/16 anonim válasza:
Proci órajelét 2.5ghz-ről 3-ra
16/16 anonim válasza:
Lehet, hogy új a tápod csak lehet kettyós én is jártam így.
Egyébként neki kell ugrani amint már mondták memtest(Ugy is csinálhatod, hogy kiveszel minden modult egyet bent hagysz és csak azzal próbálod indítani a játékot.) ha ez megvolt akkor hdd teszt ha ez megvolt, processzor terhelését megnéz és, hogy nem-e melegszik, ezek után ki kell mérni a tápegységet, hogy terhelés alatt nem e csökken a feszültség(ha nem értesz hozzá hívj szakembert) mert az galibákat tud okozni, és próbálj meg egy bios resetet mert lehet, hogy ott állítódott el valami és azért instabil a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!