Régi számítógépem van és a böngészők akadoznak online videolejátszásnál. Kivéve a régi Firefox 3. Van olyan ami hasonlóan gyors mint az?
Az akadozás abban nyilvánul meg, hogy néhány percenként pár másodpercre nem mozdul a kép, és ez baromi zavaró.
Amelyeket próbáltam: FF 8, Opera, Chrome, IE, Lunascape, mind akadozik és 95-100%-ra terhelik a procit.
Az FF3 gyors, de régi és egyes oldalakat rosszul kezel, ezért másikat akarok használni, de Adblockhoz hasonló valami legyen benne. Van ilyen?
1.6GHz celeronos 6 éves gépem van de ezt nem akarom cserélni, ne is javasoljátok. Csak a szoftverek egyre lassabbak és szarabbak...
próbáld meg ezt:
(P3-as /256 RAM os ősrégi gépen is tökéletesen műkszik, tegnap raktam fel egy idősnek...)
Nekem ma az alig három éves gépem ugyanezt produkálta mobilnettel. A Mozilla Firefox egyenesen pocsék, nemhogy lassú, ez ma lassabb, mint egy csiga! Ugyanakkor szépen fut a Google Chrome.
Töltsd le, telepítsd, vannak hozzá kiegészítők, Adblock Plus is.
nekem gyors rajta minden, még a FF is.
1.4 ghz tualatin cpu, 1gb ram, 128 mb ati 9250
Szal nem tudom neked miért akadozik rajta a böngésző. sőt még a 500 mhz-es protocom laptopomon is megy minden rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!