Miért csinálja ezt a lejátszó?
Figyelt kérdés
Van egy pár avi kiterjesztésű film a gépemen amit régen ha lejátszottam minden rendben volt most pedig amikor megakarom nézni a hang csúszik vagy 2 percet és mindegyik lejátszóval (kmplayer, classic media player, media player, quick player) Azonban nem az összes film csinálja csak egy kettő... Miért lehet ez? hogyan hozhatnám helyre?2011. dec. 7. 10:10
1/3 coopper válasza:
Szia.
Valószinűleg hang kodekc a ludas a dologban.
Meg kellene nézni, hogy azoknál a filmeknél ahol csúszik a hang milen kodekkel lett kódolva. (Gspot progival)
Nem irtad a VLC playert azzal is tehetsz egy próbát.
Sok sikert.
Üdv.
2/3 anonim válasza:
Azoknál a filmeknél szerintem eleve ott volt ez a probléma, nem lehet?
Akkor a többivel is csinálná, ha kodek gond lenne...ill. inkább nem is játszaná le akár a hangot, akár a képet szerintem. Kipróbálhatod egy haverod gépén mit csinálnak ezek a filmek, ha ott is csúsznak, akkor át kéne szerkeszteni a hangsávot. VirtualDub pl jó lenne. *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem nem. megnéztem már többször is azokat a filmeket és akkor jó volt.
2011. dec. 7. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!