5.1-es lejátszó program számitógépre? (lehet hülyeséget kérdezek, nem értek hozzá. )
a lényeg hogy szeretném a számítógépemen is nézni az 5.1es DVD-imet ez megoldható valahogy vagy álomvilágban élek?XD
mert ugye lejátszani lejátssza csak a hang halk mig a zajok meg fülsiketitöek.
drága mint kiemeltem , nem értek hozzá.nem értek a modern technikához én mobilban is a hagyományosat szeretem,nem szeretem ezt a fejlödést de filmet nézni azért szeretek.
a lényeg hogy akkor hangfal és ennyi. kössssszi!
Most akkor van 5.1-es hangfalszetted, vagy mi van? Nem értem már.
Amúgy olyan szokott lenni 5.1-es filmeknél amit írsz, hogy a beszéd halk, a zajok meg hangosak.
nem nincs semmi ilyesmim:)) csak irtam hogy oké, vettem, hangfal kell:))) bocsi ha félreérthetö voltam. igy visszaolvasva tényleg...
igen tudom hogy 5.1nél ez van de ha házimozin nézed akkor korrekt a különbség de ha sz.gépen nézem akkor elviselhetetlen.de nyilván ezért kell a hangfal:))) mindt töled megtudtam:)))
köszi:)
remélem érthetö voltam XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!